РЕЗЕРВАЦИЈА НА ACCU-CHEK® INSTANT

Чекори за резервација
 • 1
  Пребарување

  Побарајте аптеки на мапата

 • 2
  Изберете

  Изберете ја аптеката која ви треба

 • 3
  Резервација

  Резервација на Accu-Chek Instant

 

РАЗБИРЛИВО НА ПРВ ПОГЛЕД

Системот Accu-Chek Instant дава моментален приказ за да видите дали резултатот ви е висок, низок или е во опсегот. Индикаторот за посакуван опсег ја покажува разликата меѓу резултат што е многу висок или низок и резултат што е малку повисок или понизок од посакуваниот опсег.

ЛЕСНО МЕРЕЊЕ

Широка површина за дозирање: Нанесете капка крв било каде по ширината на жолтиот раб.
Жлеб за вметнување на лентата: За лесно ставање на тест-лентата во глукометарот.
Резултати што лесно се читаат: Јасно видливи резултати на голем, осветлен екран.
Хигиенско отстранување на лентата:Исфрлач на ленти за брзо отстранување без валкање.
Уред за боцкање Accu-Chek Softclix: Нежно боцнување што е речиси безболно.

 

ЈАСНО
И ЕДНОСТАВНО
СЛЕДЕЊЕ

ПОВРЗЕТЕ СЕ ЗА ЦЕЛОСНА
КОНТРОЛА НА ДИЈАБЕТЕСОТ СО
СИСТЕМОТ
ACCU-CHEK INSTANT

Поврзете го вашиот систем Accu-Chek Instant со апликацијата Connect преку Bluetooth® за брзо и лесно автоматско најавување, јасни графикони на гликозата во крвта, корисна повратна информација и повеќе.
Пред употреба внимателно да се прочита упатството!
За индикациите, ризикот од уотреба и несаканите дејства на медицинското средство консултирајте се со Вашиот лекар или фармацевт.